CAMPANIE DE STRÂNGERE DE FONDURI PENTRU SPRIJINIREA COPIILOR AFLAȚI ÎN DIFICULTATE

05/05/2020 |

Iubiți Frați, Iubite surori,

 

Fie ca Binecuvântarea Mult Prea Iubitului nostru Mântuitor Înviat să cadă peste voi și să vă îndrume pașii spre a face lucruri drepte și bineplăcute lui Dumnezeu.

 

Biserica Ortodoxă de Rit Vechi, prin Binecuvântarea ÎPS Leonti la solicitarea doamnei Ministru a Educației Monica-Cristina ANISIE a lansat o campanie de strângere de fonduri sau dispozitive electronice (tablete-laptopuri) pentru copii care au nevoie de ele pentru a avea acces la educație.

 

După cum bine știți, COVID-19, prin măsurile luate de autorități pentru a lupta cu el, a impus noi reguli de ordine socială, a afectat toate ramurile societății, a închis fabrici și uzine, afaceri mici și mari, a lăsat oameni fără locuri de muncă, iar lista poate continua. Din păcate, dreptul la educație a fost și el afectat, iar viitorul nostru și al copiilor noștri poate fi compromis dacă nu luăm măsurile necesare la timpul potrivit. Ministerul Educației, conform datelor din scrisoarea transmisă, a decis ca elevii să aibă parte de învățământ la distanță, doar că pentru acest lucru copii au nevoie de dispozitivele sus menționate pentru a beneficia de acces la cursurile online. Din păcate aceste dispozitive nu sunt îndeajuns, va trebui să găsim soluții pentru a sprijini comunitățile să aibă acces la internet. În momentul de fața Biserica analizează necesarul de echipamente și zonele care vor avea nevoie de internet.

 

Prin urmare, vă adresăm umila rugăminte să nu fiți imparțiali și să vă alăturați demersului nostru, iar împreună să trecem peste această perioadă dificilă, să-i sprijinim pe copii noștri pentru a avea acces la educația atât de necesară, iar cu timpul vom culege roadele din această investiție pe cât de mică pe atât de importantă, copii sunt viitorul nostru și al mult iubitei noastre Românii.

INVESTEȘTE ÎN COPIII NOȘTRI! INVESTEȘTE ÎN VIITORUL ROMÂNIEI!

Pentru detalii legate de campanie puteți lua legătura cu Consilierul Eparhial Feodor(Tudor) Afanasov. Datele de contact: e-mail – office@borv.ro sau tel 0742510043.

 

În speranța că veți fi alături de noi în acest demers, Vă mulțumim anticipat!

 

Fie ca Binecuvântarea Domnului să fie asupra Voastră!

 

Cu Arhierească Binecuvântare

 

ÎPS Leonti

Arhiepiscop de Fântâna Albă și al Bucureștiului

Și

Mitropolit al Creștinilor de Rit Vechi de Pretutindeni